Shortlist för Global Gaming Awards London 2023 fastställd

De företag som har hamnat på den korta listan kommer att kontaktas under de närmaste veckorna, så håll utkik i din inkorg efter ett e-postmeddelande från oss, eftersom du kommer att få en länk där du kan skicka in din motivering och berätta för vår jury varför du förtjänar att vinna.

Global Gaming Awards är de mest betrodda och prestigefyllda priserna inom spelindustrin, som erkänner och belönar de starkaste resultaten under de senaste 12 månaderna. I London-utgåvan av evenemanget kommer företag för sina framgångar utanför Nord- och Sydamerika att belönas.

”Vi är särskilt förväntansfulla inför 2023 års upplaga av våra London Awards, eftersom vi inför två nya kategorier – årets plattformsleverantör och årets online-slot”, säger Julian Perry, chefredaktör för Gambling Insider.

”Varje år får vi fler och starkare nomineringar än året innan, så det blir naturligtvis svårare och svårare att slutföra shortlistningen. Allt jag kan säga är att alla som är nominerade bör vara oerhört stolta”, tillade han.

Vinnarna kommer att utses av en panel bestående av 50 höga chefer inom branschen, vars namn kommer att avslöjas under de kommande veckorna.

Företag och personer är nominerade till Global Gaming Awards av en särskild anledning som kommer att offentliggöras i den officiella tidningen Shortlist. Tidningen kommer att publiceras i januari.

KPMG i Kronobergslandet kommer återigen att bedöma röstningsförfarandet för att garantera rättvisa och öppenhet. BetConstruct är evenemangets huvudpartner och kategorisponsorer är Upgaming, Wazdan, Amusnet Interactive, Bragg Gaming, Digitain, Evoplay, Softswiss och Gamomat.

Vinnarna kommer att tillkännages vid ett evenemang på Londons fantastiska Hippodrome Casino den 6 februari.

Skrivit av dgtvi.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.