Hard Rock Digital samarbetar med marknadsföringsbyrån Within

Hard Rock Digital har valt Within som ”digital media agency of record”.

Byrån kommer att hjälpa Hard Rock Digital, ett joint venture inom sportspel och iGaming mellan Hard Rock International och Seminole Gaming, att genomföra sina strategiska ambitioner när varumärkets sportboksapp försöker utöka sin närvaro i USA.

Within sade att byrån kommer att använda sig av en ”datadriven strategi” för att stödja Hard Rocks digitala strategi och rikta sig till spelare på olika medieplattformar.

Detta så kallade ”omnikanalmedieprogram” kommer att främja Hard Rock Sportsbook-appen i syfte att öka kännedomen om den och öka antalet nedladdningar.

”Vi är glada över att kunna presentera Hard Rock Sportsbook för fans i flera stater runt om i landet, och den digitala strategin kommer att vara nyckeln till vår framgång och tillväxt”, säger John Koller, Hard Rock Digitals Chief Marketing Officer och Managing Director, Marketing.

”Att ha rätt partner är avgörande på dessa otroligt konkurrensutsatta marknader och vi uppskattar expertisen och den strategiska visionen hos Within-teamet.”

Hard Rock Sportsbook-appen finns för närvarande i fyra stater och lanserades senast i Virginia, vilket Hard Rock Digital meddelade i maj. Andra stater där appen är tillgänglig är bland annat Arizona, New Jersey och Iowa.

Operatörerna har spenderat betydande summor på kundanskaffning för att skapa sig en plats på den konkurrensutsatta amerikanska marknaden för sportspel. Genom att ta med Within ombord ökar Hard Rock sina egna marknadsföringsinsatser.

Within VD Joe Yakuel kommenterade: ”Vi ser fram emot att samarbeta med Hard Rock Digital för att bygga upp en mediestrategi som maximerar räckvidden och livstidsvärdet samtidigt som vi erbjuder ett nytt, fräscht sätt att engagera hängivna konsumenter som redan älskar Hard Rock-upplevelsen.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.