Bet365 Sports granskning

Med över 20 års erfarenhet är bet365 ett populärt spelalternativ. Sportspelsajten hävdar att de har över 53 miljoner kunder världen över och att de har över 35 unika sporter och evenemang att spela på – ett imponerande utbud. Vi kommer att granska bet365 i detalj och utvärdera allt från deras utbud av marknader och sporter till deras app och oddsutbud. Fortsätt läsa för vår fullständiga granskning av bet365 sport.

Sportmarknader och spelformer

Bet365 är en ledande sportsbook med ett imponerande utbud av 35 olika sporter. Här finns populära globala sporter som tennis, cricket, hästkapplöpning, basketboll, baseball och ishockey samt mer nischade alternativ som gaelisk sport och bowls. Förutom ett gediget utbud av sporter är marknadstäckningen hos bet365 oöverträffad. Det finns ett till synes oändligt urval av speltyper, från vanliga spel till mycket mer obskyra spel före match.

I synnerhet specialiserar sig bet365 på fotbollsspel. De täcker alla de bästa europeiska ligorna, inklusive engelska Premier League, EFL Championship, tyska Bundesliga, Serie A, La Liga, Ligue 1, Champions League och Europa League. Utöver detta hittar spelarna även ligor från hela världen, inklusive Major League Soccer (MLS), Ukrainian Premiere League, Argentine Primera och U20 International.

Bankverksamhet

Bet365 accepterar kunder från hela världen och erbjuder i sin tur ett brett utbud av internationella bankmetoder. Insättningar kan göras med VISA, MasterCard, banköverföringar och förbetalda kuponger samt e-plånböcker som Skrill, Neteller och PayPal. Insättningar är gratis och har vanligtvis ett minimum på 5 dollar för betalkort och 10 dollar för e-plånböcker.

Uttag kan göras genom alla samma alternativ och är relativt snabba. Kredit- och betalkort tar mellan 1-2 arbetsdagar att nå ett bankkonto, medan e-plånböcker som Neteller och Skrill kan vara så snabba som bara en timme. Detta är en otrolig tjänst som slår många andra sportsbooks på marknaden. Det minsta uttagsbeloppet är också ganska rimligt med 5 dollar för betal- och kreditkort – på det hela taget var vi mer än nöjda med utbetalningsprocessen hos bet365.

Säkerhet och fair play

Sedan webbplatsen lanserades 2001 har bet365 haft ett gott rykte för säkerhet, trygghet och rättvisa på nätet. Sportboken är licensierad och reglerad av British Gambling Commission – en välrenommerad och globalt erkänd myndighet. Detta innebär i sin tur att sportspelssajten upprätthåller höga branschstandarder och ofta regleras för sitt fair play. Utöver detta har sajten uppdaterad SSL-krypteringsprogramvara och teknik för bedrägeribekämpning för att hålla spelarnas känsliga information så säker som möjligt.

App och mobilspel

bet365:s webbplats är helt mobilkompatibel och kan nås via de flesta iOS-, Android- och Windows-smartphones. Den mobila sajten har också samma antal sporter, marknader och speltyper att välja mellan samt in-play- och live streaming-alternativ. På det hela taget gillade vi mobilsajten och fann den lika enkel som datorversionen för spelande – även om vi var mycket mer imponerade av bet365-appen.

En anmärkningsvärd funktion i bet365-appen är statistikradarn som erbjuder information och data om en mängd olika sporter, från NFL till vattenpolo och allt däremellan. Det finns också ett arkiv för tidigare resultat där användare kan se ett bibliotek med tidigare vinnare för ett utvalt antal sporter. Dessa funktioner har utformats för att ge användarna all relevant information som behövs för att göra en smartare satsning – ett verkligt förstklassigt verktyg för sportspelare.

Slutsats

Bet365 sports är en förstklassig bookmaker och online casino. Först och främst har sportsbooken ett otroligt antal sporter och marknader som är det väsentliga för varje bra sportspelssajt. Bet365s bettingapp är också enastående och kanske en av de bästa sportbettingapparna vi hittills har stött på. På det hela taget fann vi väldigt få negativa saker hos bet365, även om ett område som kan förbättras är bristen på ett lojalitetsprogram för befintliga kunder.

Om du letar efter en komplett sportsbook som även erbjuder alla andra former av spel är bet365 ett av de bästa valen du kan göra. Du är garanterad säkra bankärenden, professionell support och bra odds. Vad hindrar dig från att registrera dig redan idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.